Στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής για spa, η Release and Relax Motion παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στο προσωπικό ξενοδοχείων-σπα, city spa, ινστιτούτων αισθητικής και χώρων ευεξίας σε σειρές θεραπειών και τρόπων πώλησης υπηρεσιών – προϊόντων που θα διαμορφώσουν ένα άριστο spa menu για την αρτιότερη λειτουργία του χώρου σας και την αύξηση των κερδών της επιχείρησης.

Η Eπαγγελματκή Eκπαίδευση Προσωπικού Spa παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την ίδια την επιχείρηση, όπως επίσης για την υλοποίηση των προσδοκώμενων στόχων σας:

 1. Διασφάλιση της προσφερόμενης υπηρεσίας
 2. Ικανοποίησης των αναγκών των πελατών σας
 3. Αύξηση του τζίρου και των κερδών της επιχείρησης σας

Η εκπαίδευση του προσωπικού αυξάνει έτσι τις δυνατότητες του χώρου για αλλαγή των υπηρεσιών του, προκαλεί εκ νέου το ενδιαφέρον των πελατών της και αυξάνει την αγοραστική κίνηση των πελατών σας. Παράλληλα χτίζονται σταθερές σχέσεις μεταξύ της ομάδας που απαρτίζει την επιχείρηση spa (spa therapists, receptionists, spa manager) και το αίσθημα αλληλοβοήθειας και με κεντρικό ενδιαφέρον την επίτευξη του κοινού στόχου που δεν είναι άλλος από την επιτυχία της ίδιας της επιχείρησης σας

Εφόσον προηγηθεί η λεπτομερής μελέτη του σπα μενού σας, αξιολογούμε τις δυνατότητές του, με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας. Έπειτα, σας προτείνουμε τα κατάλληλα εκπαιδευτικά πρωτόκολλα που θα εμπλουτίσουν το spa μενού σας με υπηρεσίες ποιότητας.

Οι εκπαιδεύσεις αυτές, που μπορούν να πραγματοποιηθούν κατ΄ αποκλειστικότητα είτε στους επαγγελματικούς σας χώρους είτε στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στην Αθήνα (Hotel Spa Training Center), είναι 4 κατηγοριών:

 • Services Training
  Εκπαίδευση σε θεραπευτικά μασάζ και τρόπους πώλησης των υπηρεσιών αυτών: Sports Massage, Deep Tissue Massage, Release and Relax Motion Spa Therapy, 4 Hands Massage, Thai Massage – Trigger Points                                                                              – Εκπαίδευση σε Διαδικασίες Υπηρεσιών μέσα στο Hammam και τρόπους επικοινωνίας των υπηρεσιών αυτών: Λουτρική περιποίηση μέσα στο περιβάλλον του Hammam (εισαγωγή – peeling – λούσιμο – αποχώρηση πελάτη)
  – Εκπαίδευση σε Χαλαρωτικές θεραπείες μασάζ – Αισθητικής και τρόπους πώλησης των υπηρεσιών αυτών: Λεμφικό Mασάζ, Pregnant Massage (μασάζ για εγκύους), Swedish Massage (σουηδικό μασάζ), Αρωματοθεραπεία (Aromatherapy), Foot Massage Spa Treatment, 4 Hands Massage – Cupping Massage – Lomi Lomi Massage – Αρχαία Ελληνική Μάλαξη
  – Εκπαίδευση σε Αντιγηραντικές θεραπείες μασάζ – Αισθητικής και τρόπους πώλησης των υπηρεσιών αυτών: Rejuvance φυσικό lift προσώπου, Gua Sha προσώπου – Lifting με βεντούζες
  – Εκπαίδευση σε Signature θεραπείες Spa και τρόπους πώλησης των υπηρεσιών αυτών: Δημιουργία αποκλειστικών θεραπειών spa
  – Εκπαίδευση ενός ολοκληρωμένου ή μεμονωμένου spa menu και τρόπους πώλησης των υπηρεσιών αυτών: Περιλαμβάνει θεραπείες σώματος με προϊόντα, θεραπείες προσώπου με προϊόντα, με διάθεση και των αναλωσίμων και των προϊόντων που θα χρειαστεί το spa κατά τη λειτουργία του, όπως και προϊόντα μεταπώλησης.

 

 • Marketing & Sales Training: αφορά την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών του spa, την ποιοτικότερη διαχείριση των πελατών, όπως επίσης την αύξηση πωλήσεων των προϊόντων και υπηρεσιών του spa:
  – Εκπαίδευση στις Τεχνικές Πωλήσεων Υπηρεσιών και Προϊόντων στο Spa (Spa Sales)για τους spa therapists, spa managers, spa receptionists για την βελτιστοποίηση των πωλήσεων του spa και την αύξηση του τζίρου του spa.
  – Εκπαίδευση στη Δημιουργία πλάνων Προσφορών και Events του spa (Spa Offers – Events) για τους θεραπευτές σπα, spa managers, spa receptionists: Δημιουργία ικανών στελεχών για το σχεδιασμό ιδανικών προσφορών και τρόπων επικοινωνίας (προώθησης) του menu και του spa συνολικά για την αύξηση της επισκεψιμότητας του spa.
 • Spa Quality Control Training: Αφορά την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών του spa και την ποιοτικότερη διαχείριση των πελατών:
  – Εκπαίδευση στην Εξυπηρέτηση Πελατών Spa και τη διασφάλιση της προσφερόμενης ποιότητας (Spa Customer Services Control): Για τους θεραπευτές spa, spa managers, spa receptionists: Πρωτόκολλα εσωτερικών εργασιών για την εν γένει εξυπηρέτηση και υποδοχή των πελατών στις καμπίνες, στη reception και λοιπούς χώρους spa για τη διατήρηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 • Hotel Spa Team Building: Εκπαίδευση στις διαδικασίες δημιουργίας δεμένων ομάδων στο χώρο εργασίας του spa (Spa Team Building) για όλα τα στελέχη του spa, για την αύξηση της ομοψυχίας της ομάδας, της καλύτερης λειτουργικότητας και της δημιουργίας μιας δυνατής και ενιαίας ομάδας στο spa.
  Προτείνεται ιδανικά για πολυάριθμες ομάδες spa αποτελούμενα από spa managers – spa therapists – assistant spa managers – γυμναστές – receptionists – head therapists για τη βελτίωση του ρόλου του καθενός και του συνόλου. Αποφέρει στο spa εύρυθμη λειτουργία – ποιοτική συνεργασία και μεγάλα αποτελέσματα στις πωλήσεις και τη λειτουργία του spa.

Πλεονεκτήματα εκπαίδευσης
Η επαγγελματική εκπαίδευση της Release and Relax Motion προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

 1. Ανανέωση και αναβάθμιση των θεραπειών του spa menu
 2. Αύξηση της ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών
 3. Εφαρμόζεται εύκολα και ικανοποιεί πολλαπλές περιπτώσεις και προφίλ πελατών
 4. Προσαρμόζεται σε κάθε πελάτη του Spa καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του
 5. Συμβάλλει στη διασφάλιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, ανεξάρτητα από τον θεραπευτή που θα αναλάβει τον πελάτη, όταν εκείνος επισκεφτεί ξανά τον χώρο του spa
 6. Δημιουργεί δεμένες ομάδες spa που συνεργαζόνται αρμονικά προς όφελος του spa
 7. Αύξηση της επισκεψιμότητας του spa
 8. Αύξηση των πωλήσεων υπηρεσιών και προϊόντων του spa

Οι εκπαιδεύσεις μας είναι Πιστοποιημένες από το Υπουργείο Παιδείας – Το Βρετανικό Φορέα Πιστοποίησης Gatehouse Awards και την Εταιρεία Τεχνοβλαστός ACTA του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Το κόστος εκπαίδευσης της επαγγελματικής εκπαίδευσης μπορεί να καλυφθεί έως και 100% από τα προγράμματα ΛΑΕΚ 0,24%. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, τους στόχους σας και να διαμορφώσουμε από κοινού την επαγγελματική εκπαίδευση που ταιριάζει απόλυτα στο χώρο σας.