Τα κέντρα σπα, όπως και κάθε άλλη σύγχρονη επιχείρηση, για να προβάλλουν αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, χρειάζονται να αναπτύξουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο marketing. Η RR Motion, με μια δυνατή δημιουργική ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των ξενοδοχείων και των spa, αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη προώθηση της επιχείρησής σας, αναδεικνύοντας τα δυνατά σας σημεία και προσελκύοντας τους πελάτες που στοχεύετε.

Με τη μελέτη του χώρου spa καθώς και του ξενοδοχειακού τμήματος που ανήκει, δημιουργούμε το κατάλληλο Marketing Plan και τους τρόπους που θα προσελκύσουν τις ομάδες πελατών που διαθέτει ή θέλουμε να προσεγγίσουμε. Προχωρούμε σε προσθήκες ή αλλαγές στο μενού υπηρεσιών ή δημιουργούμε τα κατάλληλα μέσα που θα εξυπηρετήσουν την αύξηση της εικόνας του spa και την επισκεψιμότητα του.

Η επικοινωνία και η προβολή του spa μπορεί να γίνει με τη δημιουργία πλάνων προσφορών και events καθώς και πολλαπλών προωθητικών ενεργειών σε συγκεκριμένα σημεία και τρόπους μέσα στο ίδιο το ξενοδοχείο καθώς και εργαλείων επικοινωνίας:

Graphic Design

Δημιουργία Λογοτύπου, Εταιρικής ταυτότητας, Διαφημιστικού εντύπου, Promo kit, Αφίσας ή banner.

Packaging Design

Δημιουργικός tailor-made σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντων που ενδεχομένως θέλει να προωθήσει η επιχείρησή σας σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες της.

Επαγγελματική Φωτογράφιση

Φωτογράφιση χώρου σπα με ή χωρίς χρήση βοηθητικών μοντέλων καθώς και still life φωτογράφιση αντικειμένων, με σκοπό τη δημιουργία φωτογραφικού υλικού για οποιαδήποτε διαφημιστική χρήση με σκοπό την προώθησή σας, όπως είναι για παράδειγμα το υλικό για την εταιρική σας ιστοσελίδα, τα φυλλάδια κλπ.

Δημιουργία Promo Video

Δημιουργία διαφημιστικού video, μαζί με όλο το σενάριο (concept), για την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησης. Το promo video μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών από την προβολή του in-house έως το διαδίκτυο ή ακόμα ως αυτόνομη παρουσίαση ως ο πλέον άμεσος τρόπος προβολής.

Creative Concept

Μπορείτε να επιλέξετε μία ή περισσότερες υπηρεσίες προώθησης για την επιχείρησής σας: Μελέτη, σχεδιασμός, προτάσεις, υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης καμπάνιας ή μέρος αυτής, ανάλογα τις εξειδικευμένες ανάγκες και τους στόχους μάρκετινγκ που έχετε θέσει για το κέντρο spa ή το ξενοδοχείο σας.

Στόχος μας είναι να προβάλλουμε τις υπηρεσίες ενός spa όπως ακριβώς θα τις βίωνε ο κάθε πελάτης, δίνοντάς του την εικόνα της ιδανικής εμπειρίας που πρέπει να ζήσει!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε από κοινού το ιδανικό πλάνο marketing που προβάλλει με επιτυχία και θα αναδεικνύει την ποιότητα των υπηρεσιών σας.