Ο κατάλληλος εξοπλισμός spa είναι ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια ενός επαγγελματικού χώρου Ευεξίας και καθορίζει σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες.

Η Release and Relax Motion, σε συνεργασία με κατασκευαστικές εταιρίες – προμηθευτές εξοπλισμού Spa / Massage / Hammam / Fitness και εταιρίες καλλυντικών μελετά το κάθε project ξεχωριστά και ετοιμάζει τις λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρηση σας σε καθορισμένους χρόνους υλοποίησης.

Είτε η επιχείρηση σας είναι σε στάδιο μελέτης ανοίγματος, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να υλοποιήσουμε το οικονομικό πλάνο επένδυσης είτε είναι σε λειτουργία, μπορούμε να μελετήσουμε και να προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό ή τα αναλώσιμα υλικά / καλλυντικά που χρειάζεται η επιχείρηση σας κοστολογημένα ώστε να γνωρίζετε ακριβώς το κόστος των προμηθειών σας ή τον εξοπλισμό που χρειάζεστε.

Το φάσμα των επιλογών που έχουμε στη διάθεση σας κυμαίνεται από προϊόντα / καλλυντικά για την εφαρμογή υπηρεσιών – αναλώσιμα υλικά για την παροχή υπηρεσιών καθώς και εξοπλισμός από Sauna – Hammam – κρεβάτια μασάζ – έπιπλα spa κτλ. Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε αναλαμβάνουν ακόμη και τη μελέτη και κατασκευή του Wellness Project σας και εγγυόμαστε την άρτια λειτουργία τους.

Η συμβουλευτική συνεργασία μαζί μας:

  • Μειώνει το χρόνο επιλογής κατάλληλων υλικών ή κατασκευών για το spa σας
  • Μειώνει το συνολικό κόστος διότι εξασφαλίζουμε χαμηλότερες τιμές για τους πελάτες μας
  • Εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών & κατασκευών
  • Εγγυόμαστε το χρόνο υλοποίησης του έργου

Μέλημα μας είναι να ετοιμάσουμε ένα spa & wellness project και να μελετήσουμε ακριβώς ότι χρειάζεται για να λειτουργήσει άρτια, καθώς και να ανανεώσουμε έναν υφιστάμενο χώρο με κατάλληλο εξοπλισμό ή προϊόντα που θα δώσει μια αύξηση των κερδών της επιχείρησης σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε μαζί και σωστά τα βήματα σας.