Η Φιλοσοφία μας

Σε έναν κόσμο που όλα αλλάζουν εμείς δεν μπορούμε να μένουμε ίδιοι!

Ειδικότερα στον κόσμο του τουρισμού όπου οι επιχειρήσεις «τρέχουν» να καλύψουν τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών τουςεμείς, ως σύμβουλοι, οφείλουμε να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά.

Ακολουθώντας λοιπόν τις παγκόσμιες εξελίξεις στη βιομηχανία του τουρισμού, ανιχνεύσαμε από πολύ νωρίς τον αναπτυσσόμενο και πολλά υποσχόμενο Τουρισμό Ευεξίας ή αλλιώς Spa & Wellness.

Σήμερα ολοένα και περισσότερα άτομα επιζητούν μια αλλαγή στον τρόπο ζωής τους με στόχο μιαυγιή καθημερινότητα που αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής τους. Τα παραπάνω θέλω, συγκεντρώνουν οι επαγγελματικοί χώροι spa που προέρχονται ως έννοια από την αρχαιότητα και μέσα από πλήθος διακυμάνσεων, μαρασμού και αναζωπύρωσης αποτελούν πλέον μια έννοια, προσιτή, διαδεδομένη και αναγκαία. Για να μπορέσει όμως να επιτευχθεί η εμπειρία που έχει ανάγκη το άτομο από τις υπηρεσίες του spa χρειάζεται να υπάρχει η ανάλογη ατμόσφαιρα, υποδομή, εξυπηρέτηση και κατάλληλη υπηρεσία.

Εδώ αναλαμβάνει δράση η Release and Relax Motion Spa Consulting & Training Services με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβούλευσης και εκπαίδευσης προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ξενοδοχειακό σπα.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας. Θα τους συναντήσετε όλους στο Hotel & Spa Training Center της RRmotion, έτοιμους να εμφυσήσουν σε εσάς ή το προσωπικό σας την αγάπη και τη γνώσεις τους σε θέματα που αφορούν την κοινότητα του spa. Αυτό γίνεται εφικτό μέσα από διαδραστικούς και μοντέρνους τρόπους εκμάθησης που έχουν προσαρμοστεί στα μέτρα και τις ανάγκες του χώρου σας.

Πιστεύουμε ότι μια επιτυχημένη επιχείρηση βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της. Όταν αυτό εργάζεται σ ένα αρμονικό και οργανωμένο περιβάλλον τότε η αποτελεσματικότητα του αποτελεί μονόδρομο!

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση του περιεχομένου των υπηρεσιών μας προς όφελος της επιχείρησης σας. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες και επιθυμίες σας!

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός μας είναι η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας μέσα από την καθοδήγηση και τη συμβούλευση που σας παρέχουμε διαρκώς καθώς και η μέγιστη δυνατή, αύξηση των κερδών σας!

ΟΡΑΜΑ

Όραμα μας είναι η υλοποίηση των ιδεών που εμπνέουν σχέσεις, βασίζονται στην εμπιστοσύνη, αντέχουν στον χρόνο και δημιουργούν υπεραξίες στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων!

Γιατί να επιλέξετε την RR Motion

Επειδή, καθένα Spa Project το αντιμετωπίζουμε σαν να αποτελεί δικό μας όνειρο. Συνδυάζουμε την εξειδικευμένη γνώση και τη πολυετή εμπειρία μας στις επιχειρήσεις Spa, προσφέροντας έτσι, τις εξατομικευμένες λύσεις ή συμβουλές που χρειάζεται η επιχείρηση σας!

Αποτελεσματικότητα 100%
Ποιότητα 100%
Ολοκληρωμένες Λύσεις 100%
Ανταγωνιστικό Κόστος 100%

Οι Συνεργασίες μας