Η Release and Relax Motion, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς του τουρισμού ευεξίας δημιούργησε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο υπηρεσιών spa.

Στόχος του κέντρου μας είναι η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους χώρους που δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις spa & wellness (ξενοδοχεία spa, city spa, κέντρα ευεξίας, γυμναστήρια κ.α.).

Έναν από τους πιο βασικούς παράγοντες, για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών, αποτελεί το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης. Ειδικά όταν το αντικείμενο της είναι η τόνωση της σωματικής και ψυχικής υγείας του πελάτη.

Με γνώμονα λοιπόν τη πολύμορφη ικανοποίηση και φροντίδα των επισκεπτών spa, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης για τους υπαλλήλους ή τα στελέχη που εργάζονται σε κέντρα wellness με σκοπό την μεγιστοποίηση των ικανοτήτων τους σε θέματα Management & Λειτουργίας των χώρων αυτών.

Τα μαθήματα Spa Management είναι Online σε συγκεκριμένες ημερομηνίες από Νοέμβριο – Μάιο με διαδραστικό τρόπο,  χρησιμοποιούν μοντέρνους και αποτελεσματικούς τρόπους διδασκαλίας κάνοντας έτσι, την εκπαίδευση, μια ευχάριστη και αποτελεσματική διαδικασία.

Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες Spa

(Therapists, Managers, Supervisors, Receptionists) που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και δεξιότητες τους σε θέματα οργανωτικά – marketing – πωλήσεων – εξυπηρέτησης πελατών, εκπαίδευσης προσωπικού κ.α. καθώς και σε επιχειρήσεις που θέλουν να καταρτίσουν – αναβαθμίσουν το ρόλο των στελεχών τους με δυνατότητες επιδότησης του κόστους έως και 100%

Το Πρόγραμμα Online Spa Management είναι διάρκειας 80 ωρών και αποτελείται από 6 εκπαιδευτικές ενότητες που πραγματοποιούνται από Νοέμβριο έως Μάιο σε απογευματινές Live συναντήσεις από την οθόνη του υπολογιστή σας

Πραγματοποιείται σε 2 κύκλους σπουδών και είναι Πιστοποιημένο από το Βρετανικό Φορέα Πιστοποίησης Gate House Awards

Δείτε αναλυτικά το Online Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Spa Management


Αρχές Spa Management


Spa Quality Control


Spa Event Management

Δείτε Πληροφορίες / Ημερολόγιο Πρόγραμμα Εδώ