Η Release and Relax Motion, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς του τουρισμού ευεξίας δημιούργησε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο υπηρεσιών spa. Στόχος του κέντρου μας είναι η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους χώρους που δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις spa & wellness (ξενοδοχεία spa, city spa, κέντρα ευεξίας, γυμναστήρια κ.α.).

Έναν από τους πιο βασικούς παράγοντες, για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών, αποτελεί το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης. Ειδικά όταν το αντικείμενο της είναι η τόνωση της σωματικής και ψυχικής υγείας του πελάτη.

Με γνώμονα λοιπόν τη πολύμορφη ικανοποίηση και φροντίδα των επισκεπτών spa, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης για τους υπαλλήλους ή τα στελέχη που εργάζονται σε κέντρα wellness.

Τα μαθήματα μας είναι διαδραστικά, χρησιμοποιούν μοντέρνους και αποτελεσματικούς τρόπους διδασκαλίας κάνοντας έτσι, την εκπαίδευση ενηλίκων, μια ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία.

Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες Spa (Therapists, Managers, Supervisors, Receptionists) που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και δεξιότητες τους σε θέματα οργανωτικά – marketing – πωλήσεων – εξυπηρέτησης κ.α.

Οι εκπαιδεύσεις διεξάγονται όλο το χρόνο, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, στο Hotel Spa Training Center στην Αθήνα και πλέον μπορείς να εκπαιδευτείς ατομικά μέσω skype!

#μένουμεσπίτι & Αξιοποιούμε το χρόνο καθώς γινόμαστε καλύτεροι!

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αυτές τις εκπαιδεύσεις μέσω τηλεκπαίδευσης (skype) σε ατομικό επίπεδο αναπτύσσοντας προσωπικά τις δυνατότητες σας!

Ευκαιρία να αποκτήσεις το δικό σου σύμβουλο εκπαίδευσης και προσωπικό εκπαιδευτή σε θέματα του Spa που χρειάζεσαι ειδικότερα στο Management, Sales, Marketing, Δράσεις Επικοινωνίας, Διασφάλιση Ποιότητας, Δημιουργία και Ονομασίες Spa Menu και Spa Operation.

Το πρόγραμμα καταρτίζεται ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες σε γνώση και ικανότητες και τη θεματολογία που χρειάζεται να καλύψεις και μπορείς να εκπαιδευτείς πλέον από το σπίτι σου – έλα σε επαφή μας να δημιουργήσουμε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και πιστοποίησε τις γνώσεις σου σε 6 θεματικές ενότητες του Spa Management.

Στείλτε μας email: info@spaconsulting.gr για ενημέρωση για το πρόγραμμα e-Spa Management Courses, είμαστε στη διάθεση σου.

Δείτε αναλυτικά τα εκπαιδευτικά προγράμματα Spa Management


Αρχές Spa Management


Spa Quality Control


Spa Event Management

Δείτε το Πρόγραμμα Skype – Edu
More info / Εγγραφές