Η Release and Relax Motion, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς του τουρισμού ευεξίας δημιούργησε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο υπηρεσιών spa. Στόχος του κέντρου μας είναι η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους χώρους που δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις spa & wellness (ξενοδοχεία spa, city spa, κέντρα ευεξίας, γυμναστήρια κ.α.).

Έναν από τους πιο βασικούς παράγοντες, για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών, αποτελεί το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης. Ειδικά όταν το αντικείμενο της είναι η τόνωση της σωματική και ψυχικής υγείας του πελάτη.

Με γνώμονα λοιπόν τη πολύμορφη ικανοποίηση και φροντίδα των επισκεπτών spa, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης για τους υπαλλήλους ή τα στελέχη που εργάζονται σε κέντρα wellness.

Τα μαθήματα μας είναι διαδραστικά, χρησιμοποιούν μοντέρνους και αποτελεσματικούς τρόπους διδασκαλίας κάνοντας έτσι, την εκπαίδευση ενηλίκων, μια ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία.

Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες spa (therapists, managers, supervisors, receptionists) που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και δεξιότητες τους σε θέματα οργανωτικά – marketing – πωλήσεων – εξυπηρέτησης κ.α.

Οι εκπαιδεύσεις διεξάγονται όλο το χρόνο, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, στο Hotel Spa Training Center στην Αθήνα.

*Οι εκπαιδεύσεις που αφορούν όλο το προσωπικό του spa μπορούν να διεξαχθούν και εκτός προγράμματος, κατόπιν συνεννόησης, είτε στο χώρο μας είτε στις δικές σας εγκαταστάσεις.

Δείτε αναλυτικά τα εκπαιδευτικά προγράμματα Spa Management


Αρχές Spa Management


Spa Quality Control


Spa Event Management

Δείτε το ημερολογιακό πρόγραμμα εδώ
Κατεβάστε τη Συνολική Προσφορά Διδάκτρων