Η Release and Relax Motion έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ξεχωριστές και κατ” αποκλειστικότητα θεραπείες (tailor made) για χώρους ευεξίας ή spa που επιθυμούν να εμπλουτίσουν ή να αναβαθμίσουν το spa menu τους.

Οι θεραπείες spa που διαμορφώνουμε για εσάς σχεδιάζονται με βάση την ιδιαίτερη ταυτότητα του χώρου σας, τη φιλοσοφία σας ή τα τοπογραφικά – ιστορικά στοιχεία του κέντρου spa, ή τα τοπικά προϊόντα, για να αντιπροσωπεύουν απόλυτα την επιχείρησή σας.

Γιατί να επιλέξετε τη Signature Θεραπεία για την επιχείρησή σας;

Η Signature Θεραπεία προσδίδει ταυτότητα στο χώρο του spa και το menu των θεραπειών σας. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτάτε ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αφού οι πελάτες σας σας ταυτίζουν με τις συγκεκριμένες tailor made υπηρεσίες που τους παρέχετε. Παράλληλα, χτίζετε ένα ισχυρό brand για το spa σας, το οποίο γίνεται αναγνωρίσιμο για τη μοναδικότητά του από το κοινό στο οποίο στοχεύετε.

Η Δημιουργία Signature® Θεραπειών περιλαμβάνει αναλυτική μελέτη για:

  • Τα Ιστορικά στοιχεία που αφορούν τη συγκεκριμένη θεραπεία
  • Τη Φιλοσοφία της θεραπείας και την εμπορική της ονομασία
  • Το Marketing plan για τις υπηρεσίες, θεραπείες και προϊόντα spa, όπως επίσης για τις κατηγορίες πελατών που απευθύνεται
  • Τη Συμβουλευτική για τα υλικά, προϊόντα, εξαρτήματα και εξοπλισμό σπα που συμπληρώνουν τη θεραπεία
  • Τη Δημιουργία εξατομικευμένoυ εγχειριδίου (manual) για τον τρόπο εκτέλεσής της signature θεραπείας Spa
  • Την Εκπαίδευση του προσωπικού για την πρακτική εφαρμογή της θεραπείας και την αποτελεσματική προώθηση της θεραπείας
  • Την Επαναξιολόγηση του προσωπικού μετά την εκπαίδευση για την ποιοτική εφαρμογή των θεραπειών

Στις παραπάνω υπηρεσίες μπορεί να συμπεριληφθεί και η δημιουργία του κατάλληλου οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο, φωτογράφιση) για την ολοκληρωμένη επαγγελματική παρουσίαση της υπηρεσίας σας στους πελάτες σας. Η δημιουργία οπτικοακουστικού διαφημιστικού υλικού μπορεί να δημιουργηθεί από την Release and Relax Motion, που διαθέτει την κατάλληλη ομάδα παραγωγής (φωτογράφοι, camera man κτλ).

Ελάτε να δημιουργήσουμε τη δική σας Signature Θεραπεία Spa δίνοντας ιδιαιτερότητα στο spa σας!