Η Release and Relax Motion σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες παρέχει όλες τις υφιστάμενες υπηρεσίες προσφέροντας λύσεις για την ανάπτυξη ιστοσελίδων που μπορούν να καλύψουν όλες τις διαδικτυακές ανάγκες της επιχείρησης σας (Spa, Wellness, Fitness, Beauty, Medical Spa, Κέντρα ευεξίας).

Είναι σημαντικό να διαθέτετε την κατάλληλη ιστοσελίδα η οποία θα επικοινωνεί σωστά και στοχευμένα τις υπηρεσίες που προσφέρετε, ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένα το κοινό που αναζητά τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Οι διαδικτυακές λύσεις που προσφέρουμε σε συνεργασία με την εταιρεία Emads αφορούν ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε άμεσα και αποτελεσματικά με το κοινό στο οποίο στοχεύετε.

1. Web Design – Development

Ο σχεδιασμός της εταιρικής σας ιστοσελίδας είναι ίσως ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για την διαδικτυακή προώθηση της επιχείρησής σας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται όχι μόνο στη λειτουργικότητα, αλλά και το κομψό design που θα αποτυπώνει άψογα την εταιρική σας «ταυτότητα», αυτό δηλαδή που πρεσβεύετε ως επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων συμπεριλαμβάνει τα εξής:

 • Σχεδιασμός ιστοσελίδας με βάση τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας και τις εξατομικευμένες ανάγκες της
 • Ερεύνα αγοράς – εύρεση και στοχοποίηση ανταγωνισμού
 • Κατηγοριοποίηση των προϊόντων – υπηρεσιών της επιχείρησής σας
 • Κατασκευή Demo Ιστοσελίδας (δομή, εφέ, σχήμα, σκελετός)
 • Δημιουργία online applications π.χ. booking, πληρωμές, αγορές, φόρμες εγγραφής
 • Διαχείριση ιστοσελίδας ή εκπαίδευσή σας για να τη διαχειρίζεστε μόνοι σας

2. Internet Marketing

Το Internet Marketing αφορά την ηλεκτρονική προώθηση των υπηρεσιών και προϊόντων της επιχείρησής σας μέσω της ιστοσελίδας σας, του διαδικτύου και των Social Media. Κύριος στόχος της διαδικτυακής προώψθησης είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας και, κατ’ επέκταση, η αύξηση του πελατολογίου σας.

Τεχνικές που συμπεριλαμβάνονται στο Ίντερνετ Μάργκετινκ είναι:

 • SEO ή αλλιώς Search Engine Optimization, που αφορά τη βελτιστοποίηση θέσης κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης βάσει συγκεκριμένων λέξεων – κλειδιών.
  H βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης αναφέρεται στο σύνολο των τεχνικών που χρησιμοποιούνται τόσο εντός της ιστοσελίδας σας (on-page optimization) όσο και έξω από αυτήν (off-page optimization), έτσι ώστε αυτή να εμφανίζεται σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στην κατάταξη των οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, όταν κάποιος χρήστης πραγματοποιεί μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για τις λέξεις – κλειδιά (keywords) που επιθυμεί (για τις οποίες μία επιχείρηση έχει επιλέξει για να εκπροσωπούν το περιεχόμενό της).
 • Google Adwords: Ανάπτυξη διαφημιστικών καμπανιών στη Google με στοχευμένο περιεχόμενο αποκλειστικά για το κοινό σας.
 • Email Marketing: Πρόκειται για τη δημιουργία στοχευμένων newsletters για την προώθηση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών σας.
 • Social Media Marketing: Δημιουργία εταιρικών προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, προώθηση με διαφημιστικές καμπάνιες και applications. Η προώθηση μέσω social media αφορά τη δημιουργία στρατηγικής περιεχομένου (content strategy) στα social media με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας και τη στόχευση του κοινού.

Όλες οι παραπάνω τεχνικές συμβάλλουν στην αύξηση της ποιοτικής κίνησης στην ιστοσελίδα σας, την αναγνωρισιμότητά σας (Brand Awareness) και την αύξηση των πωλήσεων των υπηρεσιών σας.

Αν η ιστοσελίδα σας δεν αποδίδει όπως παλιότερα ή θέλετε να δημιουργήσετε καινούργια, επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε και να σας βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής σας προβολής σας.