Η ανάπτυξη του τουρισμού είναι βασική ανάγκη για όλους τους Ξενοδόχους και για την Ελληνική οικονομία, αλλά μια ανάπτυξη θα πρέπει να γίνει πάνω σε γερές βάσεις μέσω του ικανού και εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού που θα μπορέσει να απογειώσει το τουριστικο προϊόν που θα γνωρίζει πώς να προσφέρει υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Η ανάγκη αυτή, μας παρακίνησε να δημιουργήσουμε το Hotel Spa Training Center στην Αθήνα ένα σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης για την αναβάθμιση των στελεχών του Ξενοδοχειακού Spa (Spa Managers – Spa Therapists – Spa Receptionists κτλ). Τα Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά μας προγράμματα στοχεύουν στην ανάπτυξη των γνώσεων και των ικανοτήτων των στελεχών των επιχειρήσεων spa και στη βελτίωση των τρόπων παροχής wellness υπηρεσιών καθώς και στην αύξηση των πωλήσεων.

Μελετάμε διεξοδικά την αγορά του τουριστικού ξενοδοχειακού spa και δημιουργούμε εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις βάση των αναγκών της, έχοντας το στόχο να δημιουργούμε ικανά στελέχη ώστε να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους με σύγχρονες τρόπους διδασκαλίας.

Hotel Spa Training Center

Οι Εκπαιδεύσεις που αναβαθμίζουν τους Spa Managers χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

  1. Spa Management Training
  2. Marketing & Sales for Spas

Οι Εκπαιδεύσεις που εξειδικεύουν τους Spa Therapists χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

  1. Θεραπευτικά Μασάζ
  2. Χαλαρωτικά Μασάζ
  3. Facial Lift Treatments

Οι εκπαιδεύσεις αυτές αφορούν μεμονωμένους επαγγελματίες Spa που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τις ικανότητες τους ή Ξενοδοχεία Spa που θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους.

«Η διαρκής επιμόρφωση και αυτοβελτίωση είναι το καλύτερο εφόδιο για την εξέλιξη του επαγγελματία»

Στόχος μας η σεζόν 2018 να είναι γεμάτα τα ξενοδοχεία μας από εξειδικευμένα στελέχη!

Πληροφορίες – Εγγραφές: Release and Relax Motion Spa Consulting & Training Services,
Λ. Αλεξάνδρας 9, Πεδίο του Άρεως, Αθήνα, 210 6432241

Υπεύθυνος Εκπαίδευσης: Μεγγίσογλου Παναγιώτης