Μια Signature θεραπεία αποτελεί για ένα χώρο wellness κάτι το ιδιαίτερο, το μοναδικό και φυσικά έχει τη δυνατότητα να προσφέρει κάτι πολύ σπουδαίο προς τους πελάτες του προσδίδοντας του μια ξεχωριστή ταυτότητα.

Για να δημιουργήσουμε μια signature θεραπεία για λογαριασμό του Polis Hammam, μελετήσαμε το πελατειακό κοινό και τα χαρακτηριστικά του και  εντοπίσαμε την ανάγκη για τη δημιουργία μιας ειδικής υπηρεσίας που να μπορεί να περιλαμβάνει 3 άξονες:

  1. Μύηση – συνολική εμπειρία στο παραδοσιακό Hammam
  2. Κάλυψη πολλαπλών αναγκών των πελατών
  3. Δυνατότητα παροχής μόνο σε ένα σημείο του Hammam

Με αυτό το στόχο λοιπόν, δημιουργήσαμε μια υπηρεσία μέσα στο χώρο του χαμάμ (το Sertico Hammam), που περιλαμβάνει μάλαξη με ειδικές πιέσεις και εξειδικευμένες διατάσεις σε όλο το σώμα σε συνδυασμό με τη θερμότητα του χαμάμ δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα χαλάρωσης του σώματος και του νου. Η υπηρεσία αυτή στη συνέχεια προσφέρει την κλασική λουτρική περιποίηση και απολέπιση αυξάνοντας τα αποτελέσματα της χαλάρωσης και της περιποίησης του δέρματος δίνοντας την αίσθηση της καθαριότητας, και του βελούδινου δέρματος που θέλει ο πελάτης.

Ο πελάτης τελικά έχει τη δυνατότητα να βιώσει μια ολοκληρωμένη θεραπεία μασάζ με τα ευεργετικά αποτελέσματα της θερμότητας του χαμάμ καθώς και την παραδοσιακή τελετουργία του χαμάμ απογειώνοντας τις αισθήσεις του και όλα αυτά συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο χωρίς να χρειάζεται ο πελάτης να μετακινηθεί και να καταλάβει άλλες εγκαταστάσεις του χαμάμ.

Με το Sertico Hammam λοιπόν πετυχαίνουμε να καλύψουμε τις ανάγκες ενός πελάτη για μια συνολική εμπειρία παραδοσιακού Hammam με ένα ιδιαίτερα δυναμικό μασάζ και περιποίηση του δέρματος ώστε να ικανοποιήσουμε το σύνολο μιας wellness εμπειρίας ενεργοποιώντας και τις 5 αισθήσεις του!

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Sertico Hammam στις εγκαταστάσεις του Polis Hammam:

  • σε Αθήνα Αυλητών 6-8, Ψυρρή
  • σε Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνου Καραμανλή 40Α, Καλαμαριά

για τη δημιουργία μιας δικής σας Signature Θεραπείας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Release and Relax Motion, Spa Consulting & Training Services – Μεγγίσογλου Παναγιώτης, Σύμβουλος Spa, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, 2106432241