Είσαι επαγγελματίας στον τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας; Είσαι ιδιοκτήτης χώρου ευεξίας, manager ομίλου resort – spa, θεραπευτής ή ελεύθερος επαγγελματίας; Θες να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες θεραπείες που κυκλοφορούν, για να έχεις πάντα μια καινούργια πρόταση για τον θεραπευόμενο σου;  Αν ναι το Rejuvance Face Lift είναι το πρωτόκολλο που θα ανανεώσει το spa menu σου,  θα αυξήσει το πελατολόγιο σου, θα σε ξεκουράσει , καλύπτοντας παράλληλα τις προσδοκίες των ανθρώπων που σε εμπιστεύονται.

Το Rejuvance Face Lift δεν το γνωρίσαμε σήμερα αλλά σίγουρα αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για τη προώθηση του. Στο πλάι μας σε αυτή τη προώθηση έχουμε δυνατούς συμμάχους, τον καιρό και τις πιο πετυχημένες beauty influencers του κόσμου.

Αν δεν ξέρουν η @Chiaraferragni και η @Evachen τα μυστικά για ένα λαμπερό  και υγιές δέρμα τότε ποια; Δεν είναι λίγα τα βράδια που μέσα από τις ιστορίες τους μοιράζονται με τα εκατομμύρια ακόλουθους τους tips ομορφιάς και μόδας φυσικά, αφού αυτός είναι ο τομέας που τις έχει καθιερώσει. Πάντα παρέα με τις προσωπικές τους θεραπεύτριες εξηγούν τα οφέλη τους μασάζ και των κατάλληλων προιόντων για το δέρμα μέσα από τις live μεταδόσεις των συνεδριών τους. Στους λογαριασμούς τους δεν θα δούμε  καμία παρεμβατική αισθητική αλλά φυσικούς τρόπους ενυδάτωσης, καλό καθαρισμό και γυμναστική στους μυς του προσώπου.

Να ο σωστότερος τρόπος προώθησης για το φυσικό lift προσώπου. Γυμναστική και Τόνωση μυών! Στο σώμα όλοι και όλες ψάχνουν τον ιδανικό συνδυασμό ασκήσεων για ένα σφριγηλό και γραμμωμένο δέρμα. Αυτό που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος είναι ότι αν ακολουθήσει ευλαβικά ένα ασκησιολόγιο για το πρόσωπο θα έχει τα ίδια αποτελέσματα και στην όψη του προσώπου. Νωρίτερα, αναφέραμε ότι ο καιρός είναι σύμμαχος μας και αυτό είναι γεγονός αφού όταν ξεκινάει ο χειμώνας η προσοχή φεύγει από το δέρμα του σώματος που είναι κρυμμένο κάτω από τα ρούχα και όλοι εστιάζουμε στο πρόσωπο, τα μαλλιά και τα άκρα. Οι  σοφοί δεν παραλείπουν τη γυμναστική τους για να είναι έτοιμοι στις πρώτες εμφανίσεις με μαγιό!

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας φροντίζει πάντα τους θεραπευόμενους του με στοχευμένες προτάσεις ευεξίας, για κάθε εποχή και διάθεση. Στα πρώτα κρύα λοιπόν και για ένα πρόσωπο που έχει εκτεθεί όλη την καλοκαιρινή σεζόν στον ήλιο, προτείνουμε τον κύκλο των 6 συνεδριών του Rejuvance Face Lift. Βήμα – Βήμα σε κάθε συνεδρία δουλεύουμε τμηματικά όλο το ντεκολτέ και το πρόσωπο. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και θα σε συμβουλεύαμε να φωτογραφίζεις το πριν και το μετά κάθε συνεδρίας. Με την ολοκλήρωση του κύκλου συνεδριών έχουμε πετύχει την ενεργοποίηση του κολλαγόνου, έχουμε διώξει την κουρασμένη όψη και έχουμε μπροστά μας μια φωτεινή και ξεκούραστη επιδερμίδα. Η συντήρηση αυτού του αποτελέσματος είναι πλέον ο στόχος μας. Αναλόγως, τη ποιότητα του δέρματος και την ηλικία του θεραπευόμενου επαναλαμβάνουμε τον κύκλο συνεδριών ή μόνο την 6η.

Τα οφέλη του πελάτη τα έχουμε κατανοήσει όσο για εσένα που εκτελείς τη θεραπεία, τονίζουμε ότι είσαι καθιστός/ή, δεν χρησιμοποιείς κανένα προϊόν, δηλαδή μηδενικό κόστος αναλωσίμων, και έχεις έξι κλεισμένες συνεδρίες από την αρχή!

Τα υπόλοιπα μυστικά του Rejuvance Face Lift, θα τα πούμε από κοντά στην αίθουσα διδασκαλίας. Σε περιμένουμε στο εξαήμερο εκπαίδευσης από Τρίτη 26/11 έως Κυριακή 1/12, 9:00 – 17:00!

Δείτε εδώ όλα τα τμήματα Rejuvance σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ρωτήστε μας για εκπαιδεύσεις προσωπικού στον χώρο σας!

Πληροφορίες – Εγγραφές:  📲   210 64 322 41      💌info@spaconsulting.gr