Υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και κοινωνική υπευθυνότητα μέσα από μικρές δράσεις!

Αν μας έλεγαν να περιγράψουμε το λήμμα «επιχείρηση» περιφραστικά, σίγουρα δε θα τα καταφέρναμε αφού πρόκειται για έναν ζωντανό οργανισμό με άπειρες λειτουργίες, ικανότητες, ανάγκες και ευθύνες, τόσες όσες, και του ανθρώπινου δυναμικού που δραστηριοποιείτε στην εκάστοτε εταιρική ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις αποτελούν οντότητες που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται. Οφείλουν να αναγνωρίζουν την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, να σέβονται δηλαδή τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν το πολιτισμό μας.

Ο τομέας του Τουρισμού υποστηρίζει, δρα και εξυπηρετεί τις αρχές του πολιτισμού όπως το σεβασμό προς τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη παροχή ίσων ευκαιριών βελτιώνοντας έτσι το βιοτικό επίπεδο και κυρίως τη ποιότητα ζωής.

Η Release & Relax Motion Spa Consulting & Training Services, αποσκοπεί στη συμβολή της αντιμετώπισης των κοινωνικών ζητημάτων. Άλλωστε ακρογωνιαίο λίθο του Τουρισμού Ευεξίας & Άσκησης αποτελεί ο άνθρωπος και η επιτυχής ύπαρξη του. Η ενασχόληση μας λοιπόν με τις επαγγελματικές υπηρεσίες προς τους ανθρώπους που επισκέπτονται ή εργάζονται στα κέντα Spa & Wellness σε συνδυασμό με την επιχειρηματική κοινωνική μας ευθύνη μας οδήγησαν στη δημιουργία μιας κοινωνικής δράσης που στοχεύει στη ποιότητα, τη βελτίωση και διατήρηση της ψυχοσωματικής υγείας του ανθρώπου.

Στηρίζοντας, ενέργειες της TANDEM – Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, που δραστηριοποιείται σε δομές παιδικής προστασίας, κυρίως στο Παράστημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παίδων με Αναπηρία Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ) – η R&R motion θα συνεισφέρει στην οικονομική ενίσχυση του προγράμματος ιπποθεραπείας (θεραπεία με τη βοήθεια αλόγων) οκτώ παιδιών και νέων με αναπηρία, ηλικιών από 12 έως 22 ετών, οι οποίοι είναι είτε άτομα με εγκεφαλική παράλυση είτε άτομα στο φάσμα του αυτισμού. Τα παιδιά και οι νέοι, με τη συνοδεία εθελοντών της. επισκέπτονται μια φορά την εβδομάδα το κέντρο ιπποθεραπείας «Ίππος και Θεραπεία», στην Εκάλη, κάνοντας μισάωρες συνεδρίες έκαστος με τη βοήθεια εξειδικευμένων θεραπευτών. Το μηνιαίο κόστος των συνεδριών είναι ιδιαίτερα υψηλό, επειδή περιλαμβάνει πολλούς εξειδικευμένους θεραπευτές καθώς και τα έξοδα μετακίνησης των ατόμων με προσβάσιμο λεωφορείο, για χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου.
Είναι κοινή ευθύνη, όλων των επιχειρήσεων της βιομηχανίας του τουρισμού, η προαγωγή του πολιτισμού, του ανθρωπισμού και των αναβαθμισμένων υπηρεσιών που στοχεύουν σ ένα ευέξιο και υγιές κοινωνικό περιβάλλον.
Σας προσκαλούμε όλους να γίνουμε αρωγοί μιας πράξης φροντίδας και αγάπης, έτσι ώστε το συγκεκριμένο πρόγραμμα να γίνει βιώσιμο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια συμβολική δωρεά είτε στο χώρο της σχολής, Λ.Αλεξάνδρας 9, πλησίον Πεδίο Άρεως (1ος όροφος)

ή

απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό της TANDEM – Α.Μ.Κ.Ε. :

Αριθμός Λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα: 682/480009-59
IBAN: GR0801106820000068248000959

*Απαραίτητο στην κατάθεσή σας το ον/μο σας και η αιτιολογία «ΘΕΟΙ»
*Τα ονόματα των δωρητών θα δημοσιευτούν σε λίστα στο τέλος της δράσης
*Η διάρκεια προσφοράς για τις δωρεές λήγει στις 10 Ιανουαρίου 2018

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τη δράση επικοινωνήστε στα: 210 6432241 & info@rrmotion.gr

Κοινωνική Δράση - Release and Relax Motion Spa Consulting Training Services και TANDEM