Τρόποι Πληρωμής

Η Release & Relax Motion σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε τις συναλλαγές σας άμεσα και γρήγορα!

Εγγραφή

Για την άμεση εγγραφή σας και την οριστικοποίηση της συμμετοχής στις εκπαιδεύσεις Spa Management θα πρέπει να προκαταβληθεί το συμφωνηθέν ποσό. Το υπόλοιπο των διδάκτρων  θα εξοφλείται είτε βάσει των δόσεων που καταρτίζονται μέχρι την ολοκλήρωση των μαθημάτων είτε ολόκληρο, στο μάθημα, εάν αφορά μεμονωμένη εγγραφή σε εκπαιδευτική ενότητα.

Πληρωμή δόσεων

Για την εξόφληση των μηνιαίων δόσεων σας ή την καταβολή του υπολοίπου ποσού της συμφωνίας σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε όποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής σας εξυπηρετεί.

Τρόποι πληρωμής

 1. Τραπεζική κατάθεση:

  Με κατάθεση σε κάποιο κατάστημα της Τράπεζας Eurobank ή μέσω ebanking

  Αρ. Λογαριασμού: 0026.0008.30.0200870985 | IBAN: GR9002600080000300200870985 | Δικαιούχος: Release and Relax Motion I.K.E.

  *Swift number: ERBKGRAA

  *Για καταθέσεις από τράπεζες του εξωτερικού

  Μαζί με το όνομά σας στην κατάθεση, σημειώνετε και την ονομασία του σεμιναρίου ή της ειδικότητας που θα παρακολουθήσετε.

 2. Μέσω του Livepay

  Αν δεν έχετε κάποιο κατάστημα Eurobank στην περιοχή σας και δεν διαθέτετε λογαριασμό e-banking, σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή σας εύκολα και άμεσα από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας μέσω του Livepay της Eurobank.

Πολιτική Ακύρωσης

Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από υπαιτιότητα της Release and Relax Motion, η προκαταβολή επιστρέφεται αμέσως.

Σε περίπτωση ακύρωσης, από υπαιτιότητα του συμμετέχων, σε διάστημα λιγότερο των δέκα (10) ημερών πριν την έναρξη του σεμιναρίου, το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται ή μεταφέρεται για επόμενη συμμετοχή στην ίδια ή άλλη διδακτική ενότητα.

Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής σας, παρακαλείσθε να αποστείλετε τα ατομικά σας στοιχεία στο [email protected]  ή να τα δηλώσετε, τηλεφωνικώς στο 210 64 322 41.