Επαγγελματική Εκπαίδευση για το Προσωπικό σας με επιδότηση έως 100%.

Η επαγγελματική εκπαίδευση του προσωπικού spa της επιχείρησής σας (ινστιτούτο αισθητικής, χώρος ομορφιάς – ευεξίας, city spa, ξενοδοχείο spa, όμιλος resort – spa) παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την ίδια την επιχείρηση καθώς και για την υλοποίηση των προσδοκώμενων στόχων σας:

1. Διασφάλιση της προσφερόμενης υπηρεσίας
2. Ευχαρίστησης των αναγκών των πελατών σας
3. Αύξηση του τζίρου και των κερδών της επιχείρησής σας

Η επαγγελματική εκπαίδευση του προσωπικού αυξάνει έτσι τις δυνατότητες του χώρου για αλλαγή των υπηρεσιών του, προκαλεί εκ νέου το ενδιαφέρον των πελατών της και αυξάνει την αγοραστική κίνηση των πελατών σας.
Παράλληλα, χτίζονται σταθερές σχέσεις μεταξύ της ομάδας που απαρτίζει την επιχείρηση spa (spa therapists, receptionists, spa manager) και το αίσθημα αλληλοβοήθειας και με κεντρικό ενδιαφέρον την επίτευξη του κοινού στόχου που δεν είναι άλλος από την επιτυχία της ίδιας της επιχείρησης σας.
Η εκπαίδευση αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιδότηση μέσω των προγραμμάτων ΛΑΕΚ μέχρι και 100%.

Τι είναι το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%;
Το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% είναι  πρόγραμμα επιδότησης επιχειρήσεων για εκπαίδευση του προσωπικού τους. Η Release and Relax Motion διαθέτει εκπαιδευτές με μητρώα ΛΑΕΚ, ως εκ τούτου η επαγγελματική εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησής σας, γίνεται με κάλυψη των εξόδων από τον ΟΑΕΔ, μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24%, έως και 100%.

Ποιοι το δικαιούνται;
Στο πρόγραμμα λαμβάνουν μέρος όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που καταβάλλουν τις εργοδοτικές εισφορές 0,24% στο ΙΚΑ. Και είναι το ποσό που μπορεί να επιστραφεί στην επιχείρηση μέσω της εκπαίδευσης προσωπικού.

Σε τι μπορεί να εκπαιδευτεί το προσωπικό του spa (spa managers, spa therapists, spa receptionists);
1. Θεραπευτικά ή χαλαρωτικά είδη μασάζ
2. Εξειδικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών spa
3. Πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών spa
4. Marketing και επικοινωνία
5. Τρόπους ελέγχου ποιότητας προσφερόμενης υπηρεσίας

Πώς υλοποιείται η εκπαίδευση;
Η επιδοτούμενη εκπαίδευση μπορεί είτε να πραγματοποιηθεί στα τακτικά προγράμματα εκπαίδευσης που τρέχουν στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στην Αθήνα εντάσσοντας τους εργαζόμενους σας στις εκπαιδεύσεις που τρέχουν είτε να δημιουργήσουμε ένα δικό σας πρόγραμμα εκπαίδευσης για μέρος ή το σύνολο των εργαζομένων του spa, ώστε η εκπαίδευση αυτή να πραγματοποιηθεί ή στο εκπαιδευτικό μας κέντρο ή στις εγκαταστάσεις του spa που διαθέτετε.

Για την υλοποίηση επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να δημιουργήσουμε το πρόγραμμα εκπαίδευσης που σας είναι απαραίτητο, με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

¨Πιστεύουμε ότι το προσωπικό μιας επιχείρησης είναι ο μοχλός για την επίτευξη των στόχων της¨

 

 

 

Πληροφορίες ΛΑΕΚ
ΛΑΕΚ για επιχειρήσεις
Οδηγίες αποπληρωμής ΛΑΕΚ